ДТП у Тернополі: водій буса протаранив два авто і втік

Фото: Патрульна поліція

Потрійна ДТП трапилася у Тернополі на проспекті С. Бандери. Водій автомобіля марки Volkswagen, порушуючи правила дорожнього руху, допустив зіткнення трьох автівок. З місця автопригоди кермувальник втік.

“Водій автомобіля Volkswagen, виїжджаючи з вулиці Самчука, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілями марки Mercedes та ЗАЗ. Намагаючись уникнути відповідальності, винуватець ДТП одразу ж покинув місце події”, – повідомили у Патрульній поліції.

Уникнути відповідальності водієві-порушнику все ж не вдасться. Його особу правоохоронці встановили. Втікачем виявився 25-річний житель Тернополя.

Поліцейські склали на чоловіка протоколи за ст. 122- 4 (Залишення місця ДТП) КУпАП та за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвели до ДТП). Надалі рішення по цій справі прийматиме суд. Зазначимо, за залишення місця автопригоди передбачений штраф у розмірі 3400 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років. За порушення учасниками дорожнього руху ПДР, які призвели до ДТП, передбачений штраф у розмірі 850 гривень.

Читайте також: Загиблого в ДТП у Польщі жителя Тернопільщини Віктора Шпака після смерті пограбували

Exit mobile version