Житель Теребовлі облаштував в гаражі конопляну теплицю

Замість того, аби зберігати автомобіль, в гаражі житель Теребовлі облаштував міні-теплицю. Вирощувати у ній вирішив коноплі. Працівники поліції підпільну діяльність викрили. За заборонене городництво чоловікові загрожує ув’язнення.

За словами очільника відділу Андрія Купчака, до помешкання чоловіка правоохоронці прийшли із санкціонованим обшуком. Саме під час перевірки оперативники й виявили гаражну теплицю.

“В приміщенні теребовлянець обладнав систему тепло- та гідроізоляції, встановив спеціальні лампи, підігрівач та термометри, аби створити сприятливий клімат для вирощування коноплі. У ході обшуку поліцейські вилучили 12 невеличких кущів та п’ять дорослих рослин. Окрім цього, були в чоловіка уже й висушені листя, – каже Андрій Купчак.

Теребовлянець розповів, що купив насіння та висадив його для власного використання. Усі рослини правоохоронці вилучили та передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. За вчинений злочин чоловіку загрожує штраф, обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває слідство.
Exit mobile version