Синоптики Тернопільщини попереджають про погіршення погодних умов: прогноз погоди

Фото: з відкритих джерел

22 березня погоду області  визначає проходження атмосферного фронту оклюзії з північного заходу. За інформацією Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, цього тижня на Тернопільщині передбачаються хуртовина, подекуди мокрий сніг та ожеледиця. 22-24 березня в краї оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Область: Хмарно. Часом сніг, вдень подекуди з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, вдень місцями пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень від 1º морозу до 4º тепла.

Місто: Хмарно. Часом сніг, вдень подекуди з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, вдень пориви  15 – 20 м/с, хуртовина. Температура вночі 2 – 4º морозу, вдень 1 – 3º тепла.

23 березня: Хмарно з проясненнями. Невеликі опади. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 1 – 6º морозу, вдень  0 – 5º тепла.

24 березня: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 1 – 6º морозу, вдень 2 – 7º тепла.

25 – 26 березняХмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура вночі 0 – 5° морозу, вдень 5 – 10° тепла.

Читайте також: На Тернопільщині хворих із віддалених сіл доставлятимуть у лікарні гелікоптерами (Відео)

Exit mobile version