Передчасно помер студент ТНТУ, син тернопільського священника Антон Зінкевич

Перестало битися серце студента-другокурсника ТНТУ Антона Зінкевича. Сумну звістку повідомляють на сайті Тернопільського національного педадогічного університету. Причини передчасної смерті юнака поки не розголошуються.

“Адміністрація, весь колектив ТНПУ, викладачі та студенти історичного факультету висловлюють свої щирі співчуття та глибоку скорботу з приводу передчасної смерті нашого вихованця, студента-другокурсника, надійного друга, хорошої і світлої людини Антона Анатолійовича Зінкевича. Антон був доброю, позитивною, хорошою людиною, завжди приходив на допомогу, підтримував у складній ситуації та, не зважаючи ні на що, йшов до своєї мети, був креативним, життєрадісним, наполегливим, мріяв здобути фах історика… “, – зазначили на сайті ТНПУ.

Батько Антона – отець Анатолій Зінкевич, що помер 13 лютого після важкої хвороби на 66-му році життя. Анатолій Зінкевич був Протоієреєм, настоятелем Свято-Троїцького духовного центру імені Данила Галицького. Син хотів продовжити справу батька і окрім навчання у ТНПУ навчався і у Волинській Православній Богословськаій Академії. 

Читайте також: Помер голова Тернопільського міськрайонного суду Роман Грицак

Exit mobile version