На Тернопільщині мати школяра заявила про вимагання коштів з боку класного керівника

Фото: мережа Інтернет

В одній зі шкіл Тернопільщини другий рік поспіль класний керівник вимагає в учня гроші за ремонт класу. Про вимагання грошей у соцмережі розповіла жителька села Перепельників Наталія Гуменюк. За словами жінки, записки про те, щоб здати гроші, класний керівник залишає у щоденнику дитини, на його табелі про успішність, а також оголошує при всіх учнях.

Жінка зазначила, що залишилась вдовою 4 роки тому. Самостійно виховує двох дітей. Також Наталія Гуменюк додала, що через ситуацію, що склалася, її син не хоче ходити до школи.

«Я, Гуменюк Наталія Володимирівна, проживаю в селі Перепельники, Тернопільського району, Тернопільської області. Виховую двох неповнолітніх дітей, які навчаються у ЗОШ І-ІІІ ст. с. Перепельників (у 6 класі Гуменюк Богдан і 3 класі – Гуменюк Любов). Класний керівник з вересня 2020 року вимагає у мого сина, Гуменюка Богдана, здати 178 гривень на ремонт класу, бо всі класні керівники даної школи робили ремонт у класах за свої кошти. Останньою краплею для мене стала виховна година 12 березня 2021 року, коли класний керівник вимагала при всіх дітях, щоб мій син віддав їй гроші за ремонт і записав у щоденнику 178 гривень. Класного керівника 6 класу”, – зазначила Наталія Гуменюк.
Exit mobile version