Стан 24-річного Діми та його батька критичний: постраждалих тернополян доправили до Львова

Постраждалих від вибуху у приватному житловому будинку у Тернополі 24-річного Дмитра та його батька Олега Мудрого доправили на лікування до Львова. Вони перебувають в опіковому відділенні комунальної міської лікарні№8. Стан критичний, будь-яких прогнозів лікарі не дають, – повідомила сьогодні журналістам “Файного міста” мати 24-річного Дмитра Мудрого. Жінка каже, єдина надія лише на Бога та людей. Адже найбільше, чого зараз потребують постраждалі – це молитви та допомоги небайдужих у зборі коштів на лікування.

Дмитро – середущий син у родині Мудрих. Загалом у жінки троє дітей. Зазначимо також, що, як повідомила пані Олена, після розлучення з чоловіком у сім’ї Олега Мудрого народилися ще двоє діточок і вони потребують батьківської опіки.

Тож, якщо у Вас є можливість допомогти 24-річному Дмитру та його батьку – зробіть це. Важлива кожна гривня. Окрім цього, потрібні 10 донорів крові у Тернополі.

Нагадаємо,  11 березня в одному із приватих будинків, що на масиві Східний у Тернополі стався вибух. В результаті нещастя постраждали двоє людей. Детальніше – у попередньому матеріалі: У Тернополі в житловому будинку стався вибух: двоє людей у реанімації 

Реквізити для допомоги:

Картка банку для допомоги: 4149 4393 1667 9731 Олена Мудра.

А також картка: 5168 7554 5985 3376 Павло Олегович Мудрий (старший син Олени Мудрої)

Exit mobile version