Дитячі садочки Тернополя та області, де зафіксували спалахи інфекції, відновлюють роботу

Фото: мережа Інтернет

Станом на 10 березня 2021 року  3 спалахи кишкової інфекції у ДНЗ Тернополя та області локалізовані та ліквідовані. Дитячі дошкільні заклади – №10 та 37 у місті Тернополі вже відновили функціонування і прийом дітей у групи. Відновлюється робота дошкільного закладу  у с. Джурин Чортківського району. У дитячих сдочках провели комплекс протиепідемічних заходів, виконали приписи Держпродспоживслужби та усунули порушення, проведено контрольні лабораторні дослідження.

  У дитячому садочку №21 м. Тернополя кількість хворих не змінилася – зареєстровано 9 випадків гострої кишкової інфекції норовірусної етіології у дітей однієї групи. Як повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Тернопільській області, проводиться комплекс протиепідемічних та профілактичних заходів. На сьогодні група, де зареєстровані хворі,  тимчасово не функціонує. Працівники закладу, у яких виявлені патогенні збудники при лабораторному обстеженні, тимчасово відсторонені від роботи. Розслідування триває.

Більш детально про ситуацію зі спалахом кишкової інфекції у ДНЗ Тернополя та області – у попередньому матеріалі: У дитячих садочках Тернополя та області зафіксували спалах гострої кишкової інфекції (Відео)

Читайте також: У школи та дитсадочки Тернополя більше не потрібно подавати довідки про місце реєстрації (Відео)

Exit mobile version