На підтримку “сонячних людей” у Тернополі триває акція “Кольорові шкарпетки” (Відео)

Фото: з відкритих джерел

До Всесвітнього дня людей з синдромом Дауна, який відзначають 21 березня, у Тернополі стартувала акція “Кольорові шкарпетки”. Аби підтримати “сонячних людей” організацітори пропонують тернополянам придбати різнокольорові шкарпетки. Зібрані під час акції кошти спрямують на реалізацію вже діючих проектів.

“21 березня до Всесвітнього дня людей з синдромом Дауна увесь світ одягає кольорові шкарпетки. Тим самим символізуючи свою підтримку. Ми вже 8 рік долучаємося по всій Україні. Цього року в нас цікавий дизайн. 7 кольорів з сонечками “, – каже голова громадської організації “Центр сприяння дітям з синдромом Дауна “БебіКо” Ольга Гордієнко.

Акція триває. Долучитися до заходу може кожен бажаючий. Шкарпетки можна придбати, прийшовши безпосередньо у центр або ж замовити за номером телефону. Вартість однієї пари кольорових шкарпеток – 30 гривень.

“Цьогоріч ми зробили не велике замовлення – 420 пар шкарпеток. На сьогодні залишилося лише 30 пар. Думаємо, що ще робитимемо додаткове замовлення. Тому що до 21 березня ще є час, а бажаючих придбати у нас шкарпетки також чимало”, – додає Ольга Гордієнко.

Детальніше – у відеоматеріалі.

Зазначимо, вперше День людей з синдромом Дауна у світі відзначили у 2006-му році. У грудні 2011-го року Генеральна Асамблея ООН запропонувала відзначати цей день усім державам і міжнародним організаціям, аби підвищити рівень поінформованості суспільства про синдром Дауна.

Читайте також: У Тернополі маленькі діти отруїлися таблетками

Exit mobile version