Жителів Тернопільщини попереджають про ожеледицю: прогноз погоди на тиждень

Фото: з відкритих джерел

9 – 11 березня синоптики прогнозують на Тернопільщині значну ожеледицю на дорогах. В краї оголошено І рівень небезпечності, жовтий. 9 березня погоду області визначатиме південно-східна периферія антициклону з центром над Польщею.

Область: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний,     3 – 8 м/с. Температура вночі 3 – 8º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.

Місто: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний,     3 – 8 м/с. Температура вночі 5 – 7º морозу, вдень від 1º морозу до 1º тепла.

10 березня: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 3 – 8º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.

11 березня: Хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 3 – 8º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.

12 – 13 березняХмарно з проясненнями. Опади ( дощ та мокрий сніг). На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с, 12 березня вночі та вранці пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 4º тепла, вдень 4 – 9º тепла.

Exit mobile version