“Чиновники-варвари влаштували справжній пекельний понеділок”, – жителька Лановеччини про пожежу у центрі села (Фото)

Про пожежу у селі Лопушне Лановецького району у соцмережі Фейсбук повідомила Олена Гуменюк. Жінка обурена діями людей, які підпали хмиз у ліску посеред села. На щастя, місцевим жителям вдалося погасити вогонь, який вже встиг розгорітися на чималій площі, обпалити дерева та кущі.

Чиновники-варвари влаштували справжній пекельний понеділок для навколишнього середовища і жителів села Лопушне, що в Ланівецькому районі. Гіркий досвід з підпалом Чистилівського заказника, Житомирщини та Чорнобильської зони нічого не вчить. В той час коли уся країна бореться з вогнем і підпалами , місцева влада влаштувала зумисний підпал у власному селі .

На фото – наслідки ” прибирання ” чиновниками території біля пам’ятника Загиблим воїнам – односельчанам. Завдяки небайдужим громадянам пожежу вдалося ліквідувати . Але важко уявити яких фатальних наслідків можна було б очікувати. Який приклад вони подають своїм односельчанам?

P.S. На фото також видно як місцева влада дбає про пам’ятник сільським жителям які були закатовані , – написала у своєму дописі Олена Гуменюк.

Фото Олени Гуменюк.

P.S. “Я подаватиму у поліцію зустрічну заяву”: голова сільради прокоментувала скандал з пожежою у с.Лопушне на Лановеччині. Быльш детально читайте за посиланням Тут.

Exit mobile version