Лікуйте варикоз вчасно, швидко та безболісно разом з МЦ «Оксофорд Медікал Тернопіль»


Варикоз — одне з найпоширеніх захворювань вен та торкається не лише жінок, але й чоловіків. Крім неприємного косметичного ефекту, на перших стадіях варикоз викликає біль в ногах, набряклість, відчуття печіння, сухість та подразнення шкіри. Більш пізні стадії є причиною виразок, гіперпігментації, важкості в ногах та інших негативних для здоров’я організму явищ. Позбутися варикозного розширення вен швидко та безпечно – можливо. Допоможуть Вам у цьому спеціалісти медичного центру “Оксфорд Медікал Тернопіль”.


Найперше, що потрібно зробити, коли помітили будь-які негативні зміни у роботі нижніх кінцівок, – кажуть фахівці центру, – це звернутися до лікаря-флеболога. Спеціаліст огляне проблемні ділянки, здійснить необхідні обстеження та поставить діагноз, від якого й залежатиме результативність лікування. Адже ігнорування варикозу призводить до серйозних ускладнень:

На ранній стадії варикоз можна лікувати методом склеротерапії, а на більш пізніх — методом лазерної абляції. Жоден з цих методів не передбачає відкритого втручання, розрізів і загального наркозу. У медичному центрі “Оксфорд Медікал Тернопіль” варикоз лікують за допомогою ендовенозної лазерної коагуляції. Це – сучасний метод лікування, під час якого хворобливу судину нагрівають лазером зсередини. Під дієїю високої температури вена, так би мовити, склеюється та згодом розсмоктується. За словами судинного хірурга та флеболога медичного центру “Оксфорд Медікал Тернопіль”, після операції людина продовжує жити звичним життям, але вже здоровою та без неприємних відчуттів у ногах.

Ендовенозна лазерна коагуляція – найменш травматичний спосіб лікування, який застосовують для лікування в більшості випадків варикозної хвороби. Триває процедура 30-40 хв і для її проведення достатньо місцевої анестезії.

Не дозволяйте варикозу прогресувати — звертайтеся до спеціалістів вчасно. Адже успіх лікування залежить від того, як вчасно Ви звернетеся до спеціаліста.

Більш детально про роботу медичного центру «Оксфорд Медікал Тернопіль» можна дізнатися за номером телефону: (0352) 52-52-52, (050) 437 52 52, (068) 752 52 52, а також на офіційному сайті https://ternopil.oxford-med.com.ua/

Exit mobile version