На Тернопільщині батьки відповідатимуть за вчинок неповнолітньої доньки

Фото: з відкритих джерел

Впродовж кількох останніх днів у соцмережах користувачі інтернету активно обговорюють відеоролик, знятий ученицями навчальних закладів. На ньому одна з дівчат словесно принижує іншу. Відеоматеріалом зацікавилися працівники поліції, та встановили особу потерпілої та її кривдниці.

Для розмови правоохоронці запросили неповнолітніх з батьками до Тернопільського райуправління поліції. Зі слів дівчат, причиною сварки став хлопець та переписка в інтернеті.

Кривдниця заявила, що одна з причин її агресивної поведінки – образливі слова в бік мами. Дівчата знайомі місяць. Навчаються в різних закладах освіти. На зустріч обидві прийшли з подругами. Останні і знімали словесний конфлікт та залили його в мережу.

За словами правоохоронців, ознак булінгу в діях дівчат нема, оскільки цькування не систематичні і навчаються вони в різних школах. Кривдниця у своєму вчинку розкаялася і попросила пробачення в знайомої.

За дії дівчини до адмінвідповідальності притягнуть батьків. Вони відповідатимуть перед законом згідно статті 184 частина 3 КУпАП.

Читайте також: Булінг: як розпізнати та чи траплялися випадки шкільного цькування у закладах Тернополя (Відео)

Exit mobile version