Понад 3 кг неякісних та небезпечних продуктів вилучили зі шкільної кухні на Тернопільщині

Фото: Тернопільська міська рада

Харчування дітей  в закладах освіти перебуває під постійним контролем спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області. Як повідомили у відомстві, працівники відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини щоразу перевіряють постачальників та операторів ринку, які надають послуги харчування у закладах освіти, та здійснюють відбір зразків харчових продуктів.

Так, нещодавно одна із таких позапланових перевірок відбулася на Кременеччині. Впродовж лютого спеціалісти районного управління провели 8 позапланових заходів державного нагляду(контролю), відібрали 20 зразків харчових продуктів з метою лабораторного контролю та встановлення відповідності.

“За результатами проведення даних заходів видано 5 приписів до виконання, відповідно до рішення Головного державного ветеринарного інспектора Тернопільської області вилучено з обігу 3,6 кг.  неякісної та небезпечної продукції”, – повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Читайте також: Спалах інфекційного захворювання у дитсадках на Тернопільщині: відомі результати перевірки 

Exit mobile version