Погода на Тернопільщині: прогноз на тиждень

Фото: з відкритих джерел

1 березня погоду області визначатимепроходження атмосферних фронтів з півночі.

Область: Хмарно. Вночі помірні, вдень місцями невеликі опади (сніг, мокрий сніг та дощ). На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний,   7 – 12 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 1 – 6º тепла.

Місто: Хмарно. Вночі помірні, вдень невеликі опади (сніг, мокрий сніг та дощ). На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 2 – 4º тепла.

02 – 03  березня: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 6 – 11º тепла.

04 березняХмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1º тепла, вдень 9 – 14° тепла.

05 березняХмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень опади (дощ, мокрий сніг та сніг). На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3º тепла, вдень 4 – 9º тепла

Exit mobile version