У Тернополі дитсадочок №33 святкує 35-річчя: привітати з ювілеєм прийшли перші випускники

Фото: Михайло Головко

Тернопільський дошкільний заклад №33 Тернопільської міської ради цьогоріч святкує 35-річчя. Привітати з ювілеєм колектив навчального закладу прийшли перші його випускники. Серед них – Михайло Головко. Колись вихованець цього дитсадочка, а нині голова Тернопільської обласної ради, каже, вдячний кожному, хто щодня сіє у душах дітей зерна доброти та любові. Адже вже через кілька років ці зерна проростуть рясним врожаєм на благо України.

“З надзвичайною приємністю разом із дружиною Мар’яною, яка є депутатом міської ради по округу, де розташований садочок, завітали привітати колектив із знаменною датою. Для потреб закладу придбали принтер. Як приємно було бачити рідні очі, які, як і тоді, більше 30-ти років тому, сіяли добротою та любов’ю.

Дякую своїм вихователям — Надії Богданівні та Галині Іванівні, завідувачу садочку Ніні Василівні та усьому колективу за роки відданої праці! За серце та душу, яку вони вкладали у нас та зараз вкладають у наших дітей! За щирі усмішки та переживання про долю кожного, хто тут зростав!”, – каже голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

Сьогодні керівником дошкільного навчального закладу №33 у Тернополі є Анастасія Василівна Хомич. У дитячому садочку сформовано 13 вікових груп: 2 – перед дошкільного віку та 11 – дошкільного віку. Заклад розрахований на 250 дітей.

Читайте також: У садочках Тернополя безоплатно харчуватимуться діти з 13-ти пільгових категорій

Exit mobile version