Безоплатна правова допомога на Тернопільщині: куди звертатися (Відео)

У Тернополі діє Регіональний центр з надання безоплатної правової допомоги. Це – вид державної гарантії, що полягає у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя.

Звернувшись до спеціалістів, люди можуть отримати такі види правових послуг, як: захист, здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на таку допомогу в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами, а також складення документів процесуального характеру.

Отримати безоплатну правову допомогу можна не більше 6 разів протягом року та не більше ніж за шістьома дорученнями/наказами про надання безоплатної вторинної правової допомоги, виданими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги, одночасно. Детальніше – у відеоматеріалі.

Трансляція НАЖИВО. Переглянути відео Ви можете також на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

Адреса Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області: 46003, Україна, м. Тернопіль, вул. За Рудкою, 33, офіс 603. Телефон / факс: (0352) 52-83-65. Тернопільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги – телефон: (0352) 52-15-20.

Читайте також: У Тернополі неадекватний пасажир лаявся та чіплявся до людей в автобусі (Відео)

Exit mobile version