На Тернопільщині міський голова “відхрестився” від фейкових акаунтів та сторінок у соцмережах

Фото: з відкритих мереж

На Тернопільщині Борщівський міський голова Ігор Чопик звернувся до жителів громади, та пояснив ситуацію з соціальною мережею Facebook і закидами на його адресу опонентів.

“Офіційно заявляю, що ні я, ні члени моєї родини не мають жодного відношення до будь-яких соціальних груп, фейкових сторінок, акаунтів і обговорень, які ведуться в соціальній мережі Fecebook про нашу ОТГ, політичні партії, депутатів та інше.

Дані сторінки та групи:
1. https://m.facebook.com/groups/665477844159819/?tsid=0.5947808890858086&source=result
2. https://m.facebook.com/groups/6305193576173579/
створені для дестабілізації ситуації, збурення населення і створення негативної репутації мені та апарату Борщівської міської ради.

Будь-яка деструктивна критика, образи, наклеп, насміювання, погрози в мою сторону або в сторону моєї родини ведуть за собою відповідальність.

Я ніколи не вів і не веду дискусії, дебати, перепалки, вияснювання в коментарях під статтями в цих групах та в інших Борщівських групах в соціальних мережах Facebook та інших.

Я з 8.00 по 18.00 год знаходжусь на своєму офіційному місці робити в приміщенні Борщівської міської ради. Радий бачити кожного жителя, відкритий до спілкування, обговорення і конструктивної критики, – сказав Борщівський міський голова Ігор Чопик.

Мер Борщова звернувся до жителів громади, якщо у них є якісь пропозиції, прохання або зауваження щодо його роботи чи робити апарату Борщівської міської ради, приходити особисто, а не вести обговорення і баталії на не зрозумілих і фейкових сторінках та групах в соціальних мережах.

Шановні житилі, якщо у вас є якісь пропозиції, прохання або зауваження щодо моєї роботи чи роботи апарату Борщівської міської ради приходьте будь-ласка особисто, а не ведіть обговорення і баталії на не зрозумілих і фейкових сторінках та групах в соціальних мережах”, додає міський голова.

Ігор Чопик повідомив мешканцям про свою особисту сторінку у Facebook та офіційну сторінку Борщівської міської ради, де можна брати офіційну інформацію про його роботу та апарату Борщівської ОТГ.

“Моя особиста сторінка у Facebook https://m.facebook.com/profile.php?id=100018790430264… єдина і офіційна, сміло можете писати мені у меседжер. Єдина та офіційна сторінка Борщівської міської ради https://m.facebook.com/borschivrada/ також відкрита і доступна з усією правдивою інформацією про мою роботу та роботу апарату міської ради.”

Читайте також: 5 березня відбудеться четверта сесія Тернопільської міської ради VIII скликання

Exit mobile version