Негода на Тернопільщині: у снігових пастках опинилися понад 300 вантажівок

Фото: Тернопільська міська рада

На Тернопільщині продовжуються снігопади. Впродовж дев’яти днів із снігових заметів дорожники відбуксирували понад 300 фур. Також підрядні організації підвозили пальне вантажівкам, що потрапили в епіцентр негоди з практично порожнім баком – “на нулі”.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг, наслідки хуртовини ліквідовують 185 шляховиків. На дорогах державного значення працюють 158 спецмашин, використано 15 тонн солі та 410 тонн суміші солі та піску.

– Техніка підрядних організацій оснащена GPS-трекерами, тому Служба автомобільних доріг у Тернопільській області може чітко контролювати роботу організацій. З огляду на складні погодні умови водіїв просимо не вирушати без необхідності у далекі поїздки. Перш ніж їхати, перевірте справність вашого транспортного засобу, – зазначають у Службі автомобільних доріг.

На сьогодні, – повідомляють у відомстві, – проїзд дорогами області забезпечено, однак роботу з розчищення автошляхів від снігу не припиняють й надалі. Покриття чорне, місцями засніжене.Через сильний північно-західний вітер утруднений проїзд на низці доріг:

Р-24 Татарів – Косів – Коломия – Борщів – Кам’янець – Подільський;

Т-20-13 Почаїв – Зборів;

Т-20-18 Зборів – Козова;

Т-20-09 Вишнівець – Ланівці.

Читайте також: На Тернопільщині 120 закладів освіти перейшли на дистанційне навчання (Відео) 

Exit mobile version