“Я в сорочці народилась”: відома українська блогерка ледь не розбилася у ДТП на Тернопільщині

Олександра Пустовіт, більш відома як Саша Бо, – перший україномовний блогер-мільйонник. Днями своїх підписників дівчина шокувала звісткою – вона ледь не розбилася, коли їхала забирати синів, які гостювали у Тернопільській області. 

Саша – доволі вправний водій, зараз вона їздить на автомобілі марки “Porsche”. 

Їхала в Гусятин до батьків забрати сина. Коли проїхала Бучач, почалась сильна злива. Просто стіна дощу. Я вирішила не зупинятись, а продовжити помаленько їхати і перечекати зливу в Чорткові, де живуть мої бабуся з дідусем, – розповідає дівчина.

Перед самим Чортковом дощ посилився. Саша зазначає, що їхала не швидко, близько 50км/год, на роздоріжжі злегка повернула вліво.

Машину почало носити в сторони. Я втримала кермо, і якби не мокра трава, я б вже давно успішно зупинилась. Але машина “проїхала” боком метрів з 10, – ділиться блогерка. 

На щастя, ніхто не постраждав:

Ні я, ні мій білий кінь. Я навіть жартувала, що кава не розлилась. Я тільки погнула маленьку молоду вишню, дуже шкода деревце. Дідусеві довелось зрізати його. І з обочиною пощастило, бо вона була досить просторою. Зустрічна машина була далеко. Біля мене одразу зупинились запитати, чи все гаразд. А потім я заплакала. Так голосно, зі страху. А якби я не змогла вийти неушкодженою з такої екстримальної ситуації?

Дівчина каже, що це – наука на все життя.

Не бійтесь запізнитись в дощ. Бо можна взагалі не доїхати. Зупиніться, перечекайте зливу, – закликає вона. 

До слова, Олександра Пустовіт – володарка титулу Influencer #1 in Ukraine за версією Cosmopolitan, Найкращий блогер України 2019 року. За життям дівчини у соцмережі стежить більше півтора мільйона людей.

Фото – instagram sashaabo

Exit mobile version