У Тернополі п’яний чоловік демонстрував свої геніталії, його затримали

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі чоловік демонстрував перехожим свій статевий орган. Один із очевидців події викликав поліцію. Порушника затримали та склали на нього адміністративний протокол. Матеріли справи направили на розгляд у суд.

У судовому засіданні чоловік повністю визнав свою провину та щиро розкаявся у вчиненому.

“16 січня 2021 року о 15 год. 00 хв., гр.  ОСОБА_1 перебуваючи з явними ознаками алкогольного сп`яніння, у громадському місці, в м. Тернополі по вул. Руська в парку «Топільче», біля ресторану «Ковчег», демонстрував свій статевий орган, чим своїми діями ображав людську гідність і спокій громадян.

У судовому засіданні  ОСОБА_1  пояснив, що повністю розуміє зміст роз`яснених йому прав, передбачених ст.63 Конституції України та ст. 268 КУпАП, свою вину у вчиненні адміністративного правопорушення визнав повністю та щиро розкаявся у вчиненому”, – повідомляє Тернопільський міськрайонний суд.

Крім власного визнання вини, факт порушення підтвердився даними, які містяться в адміністративному протоколі, матеріалами відеофіксації вчиненого правопорушення, заявою та письмовими поясненням особи, котра викликала поліцію.

29 січня Тернопільський міськрайонний суд прийшов до висновку, що в діях чоловіка вбачаються ознаки порушення, передбачені ст. 173 КУпАП і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 119 гривень. Окрім цього, порушник також має сплатити судовий збір у розмірі 454 гривні.

Читайте також: На Тернопільщині син вбив батька

Exit mobile version