Сергій Надал: “Зростання рейтингу ОПЗЖ в Україні – це реванш промосковських сил”

“Зростання рейтингу ОПЗЖ в Україні – це реванш промосковських сил”, – заявив міський голова Тернополя Сергій Надал. На своїй сторінці у Фейсбук очільник міста зазначив, що Київський міжнародний інститут соціології нещодавно провів опитування стосовно рейтингу політичних сил. Згідно з результатами, якби парламентські вибори відбулися у найближчий час, перше місце посіла б Опозиційна платформа «За життя».

Зміцнення позицій ОПЗЖ в Україні — це спроба реваншу промосковських сил, якому сприяє теперішня київська влада.

Київський міжнародний інститут соціології нещодавно провів опитування, яке показало, що, якби парламентські вибори відбулися у найближчий час, перше місце посіла б ОПЗЖ (Опозиційна платформа «За життя»).

Зміцнення позицій ОПЗЖ в Україні — це спроба реваншу промосковських сил, якому сприяє теперішня київська влада.


Нам знадобилося більше ста років, щоб знову усвідомити себе нацією. Це коштувало сучасній Україні вже більше десяти тисяч життів. Те, що частина українців зараз зневірилися в українській центральній владі — це наслідок її непрофесійних рішень, зневаги до України і політики за принципом “какая разніца”.


Яким чином ми можемо зупинити цей реванш?
— Треба захищати українські цінності: мову, пам’ять про героїв минулого, християнську етику. Правда про злочини радянського минулого змусить задуматися навіть тих, хто ностальгує за дешевим морозивом.
— Треба захищати самодостатність українських громад. Українці в стані самостійно подолати більшість соціально-економічних проблем, які використовуються росіянами для антиукраїнської пропаганди.
— Треба підтримувати повернення у політику патріотів-професіоналів, які люблять Україну, вміють працювати та люблять Україну.
Йдеться у дописі міського голови Тернополя Сергія Надала.

Джерело:

Exit mobile version