У Тернополі діти з особливими потребами отримують безоплатну допомогу у навчанні та реабілітації (Відео)

У Тернополі діти з особливими освітніми потребами можуть безкоштовно отримати допомогу у навчанні та реабілітації. Таку можливість їм надає Тернопільський обласний навчально-реабілітаційний центр, який функціонує більше 10 років. На сьогодні у закладі здобувають освіту майже півтори сотні учнів . Тут вони розвивають свої здібності, трудові і соціальні вміння, аби в майбутньому успішно реалізувати себе у житті.

На сьогодні в нашій школі навчаються 143 дитини у 19-ти класах. У нас є також дошкільна група, яка вже діє останніх кілька років. У центрі ми маємо можливість підготувати до школи дітей, які мають особливі освітні потреби. Скорегувати проблеми на їх ранніх стадіях розвитку, аби дитина гарно навчалася та у майбутньому змогла успішно побудувати свій життєвий проект”, – розповідає директор Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру Ірина Король.

Більш детально про роботу Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру та методику та напрямки навчання – у відеоматеріалі.

Читайте також: “Кожен крок – велика перемога”: зворушливе відео від випускників Тернопільського навчально-реабілітаційного центру (Відео)

Exit mobile version