Тернопільська облрада виділить 3,5 мільйони гривень, необхідні для завершення ремонту у дитячій лікарні (Відео)

Нове сучасне реанімаційне відділення європейського рівня в обласній дитячій лікарні та комфортні умови для лікування маленьких пацієнтів – пріоритетне завдання у роботі Тернопільської обласної ради. Зараз в медичній установі триває капітальний ремонт. Аби його зарешити, потрібно ще 3,5 мільйони гривень. І ці кошти будуть виділені, – запевняє голова обласної ради Михайло Головко.

“В обласній комунальній дитячій лікарні триває ремонт реанімаційного відділення. Для його завершення необхідно ще 3,5 мільйони гривень. Тернопільська обласна рада виділить ці кошти.

Я гарантую, що відповідне рішення депутати підтримають вже на наступній сесії облради. Наші діти – це основне. Потрібно зробити все можливе, аби Тернопільська обласна дитяча лікарня мала сучасне європейське відділення. Мають бути створені всі необхідні умови для надання якісної медичної допомоги маленьким пацієнтам”, – каже голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

На сьогодні у реанімаційному відділенні Тернопільської обласної дитячої лікарні повністю замінено системи та мережі, триває ремонт приміщень, заплановано оновити обладнання та меблі. За словами Михайла Головка, загалом на капітальний ремонт цього об’єкту потрібно 14 мільйонів гривень.

Читайте також: У Тернополі міська дитяча лікарня отримала 20 функціональних ліжок від благодійників

Exit mobile version