Шестикласника Максима, яий постраждав від вибуху у Тернополі, везуть до Києва

У Тернополі 21 січня до однієї з місцевих лікарень з опіками потрапив малолітній мешканець обласного центру. За попередньою інформацією поліції, дитина отримала травми у результаті вибуху петарди. Кілька дробинок, які були в зоні досяжності, медики витягли, до решти дістатися не можуть.

Зараз хлопцеві потрібні кошти на лікування, бо поранення виявились куди складнішими. Дитину везуть у Київ – в клініку Охмадит. Про це повідомив батько 6-класника Ярослав Капустяник.

“Хай поліція тепер з’ясовує, петарда це чи щось інше. У тілі Максима є дробинки. Кілька вже кілька вилучили, ті що були фактично ззовні. До тих, що засіли глибше, дістатися не можуть. Жодних прогнозів медики не дають та намагаються підбадьорити, мовляв, головне, що живий”, – каже батько хлопчика.

Аби з’ясувати, що ж насправді сталося 21 січня біля ЗОШ №27 у Тернополі, поліція просить відгукнутися людей, які, можливо, стали свідками події. Якщо вам відома інформація, яка допоможе встановити особу зловмисника, телефонуйте за номером у Тернополі (0352) 27-11-70 або на лінію 102.

Номер картки батька:

 4149 6293 1549 5515 – Ярослав Капустяник

Як стало відомо 22 січня, дитина постраждала не від вибуху петарди, як попередньо передбачалося. У поліції назвали іншу версію – вогнепальне поранення. Детальніше про це у матеріалі: Не петарда: у поліції назвали іншу версію події, у якій постраждав школяр з Тернополя 

Читайте також: У Тернополі через вибух петарди постраждала дитина 

Exit mobile version