29 січня відбудеться третя сесія Тернопільської міської ради: які питання розглядатимуть депутати

Фото: Тернопільська міська рада

Міський голова Тернополя Сергій Надала підписав розпорядження «Про скликання 3-ї сесії Тернопільської міської ради», яке оприлюднили на сайті мерії 19 січня.

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Регламентом Тернопільської міської ради восьмого скликання скликати третю сесію міської ради 29 січня 2021 року о 9:00 в залі Українського Дому за адресою бульв.Т.Шевченка, 27“, – йдеться у розпорядженні.

Першочерговим пунктом, який планують роглянути депутати 29 січня на порядку денному є питання “Про тарифну політику Уряду”. Серез інших питань, які внесені у порядок денний, також:

У зв’язку із запровадженими протиепідемічними заходами на території Тернопільської міської територіальної громади, з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, пленарне засідання міської ради відбудеться за відсутності представників громадськості, виключно у складі міського голови, депутатів міської ради, доповідачів, старост, представників управління організаційно-виконавчої роботи, управління правового забезпечення, відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації, відділу діджиталізації та програмування.

Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації доручено забезпечити онлайн трансляцію пленарного засідання міської ради через мережу Інтернет.

Сесія відбудеться 29 січня 2021 року о 9:00 год. в залі Українського Дому за адресою бульв. Тараса Шевченка, 27.

Exit mobile version