У Тернополі від Covid-19 помер сімейний лікар смт.Великі Бірки Олег Олексієвець

Сьогодні, 15 січня, не впоравшись із важкою недугою пішов у вічність Олег Олексієвець. Про смерть медика у мережі Фейсбук повідомила жителька смт. Великі Бірки Оксана Підборочинська-Семенів. За життя лікаря, хворого на Covid-19, медики боролися майже два тижнів. На жаль, хвороба виявилася сильнішою.

“Висловлюю щирі слова співчуття дружині Соломії, дітям та усій родині з приводу тяжкої втрати найріднішої людини – смерті чоловіка, батька та справді хорошої людини.У цей скорботний час щиро співчуваю Вам та Вашим рідним. Важко знайти слова втіхи коли стається непоправне – смерть рідної людини. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство Небесне.Вічна пам’ять Вам, Олеже Адамовичу”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Олег Олексієвець потрапив до лікарні з ускладненням від коронавірусу майже два тижні тому. Стан сімейного лікаря смт.Великі Бірки на той час був уже важкий. Більш детально – у матеріалі: У Тернополі медики борються за життя хворого на Covid-19 сімейного лікаря смт. Великі Бірки

Редакція “Файного міста” висловлює щирі співчуття рідним та близьким Олега Адамовича. Вічна пам’ять.

Читайте також: На Тернопільщині від ускладнень Covid-19 померла 38-річна жінка

Exit mobile version