“Нічого не змінить, лише ускладнить життя людей”, – тернополяни про локдаун (Відео/Опитування)

В Україні уряд запровадив жорсткі карантинні обмеження. З 8 січня Кабмін заборонив торгівлю будь-якими товарами, окрім продуктів харчування, лікарських засобів та виробів медичного призначення, засобів гігієни та зв’язку, а також кормів, ветеринарних препаратів, насіння, засобів захисту рослин.  Інші товари можна буде замовити лише з адресною доставкою. 

Чи підтримують введення локдауну жителі Тернополя, дізнавалися журналісти “Файного міста”. Відзначимо, що більшість з опитаних містян не підтримують введення локдауну. Вважають, що жорсткі обмеження не призведуть до зменшення кількості хворих на коронавірус, а лише ускладнять життя людей та завдадуть збитків бізнесу.

“Я, звичайно, не підтримую цю ідею. Тому що ситуація, на мою думку, була досить складною і до цього локдауну. На мою думку, це нічого не змінить, тільки ускладнить життя звичайних шромадян”, – каже тернополянка Антоніна.

— “Не підтримую, ставлюся до цього дуже негативно. Важко працювати онлайн, коли діти вдома. Тому що половина закладів працюють, а половина ні. Це дуже гнітить і призводить до негативних відчуттів. Але, якщо дотримуватися санітарних норм, то я думаю, що це все швидко припиниться”, – додає тернополянка Аліна.

— Не підтримую. Надворі холодно, а я не можу дитині ні колготок купити теплих, нічого іншого. Адже крамниці з дитячим одягом зачинені”, – зазначає тернополянка Тетяна.

Нагадаємо, посилений карантин уряд запровадить з 8 по 24 січня 2021 року. 

Читайте також: З 8 січня у Тернополі внесли зміни в розклад руху тролейбусів у робочі дні (Графік) 

Exit mobile version