Якою буде погода на Святвечір та Різдво на Тернопільщині: прогноз синоптиків (Наживо)

06 січня погоду на Тернопільщині визначатиме поле пониженого атмосферного тиску та вплив атмосферних фронті від циклону над Польщею.

Область: Хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ та мокрий сніг. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 1 – 6º тепла.

Місто: Хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ та мокрий сніг. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 2 – 4º тепла.

07 січня: Хмарно. Часом опади, переважно у вигляді мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби від 2º морозу до 3º тепла.

08 січня: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 0 – 5º морозу, вдень 0 – 5º тепла.

09 січня: Хмарно з проясненнями. Часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5 – 10 м/с.  Температура вночі 1 – 6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

10 січня: Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с.  Температуравночі 1 – 6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Читайте також: У скільки тернополянам обійдеться кутя на Святвечір (Наживо)

Exit mobile version