Діти, постраждалі від вибуху газу у с. Угринів, привітали жителів Тернопільщини з Різдвом (Відео)

Хлопці, які минулоріч постраждали від вибуху газу в будинку культури с. Угринів на Тернопільщині, привітали краян з Різдвом Христовим та подякували усім небайдужим за допомогу. Зворушливе відео розмістила у мережі Фейсбук Марія Погребнюк.

“Минає рік. Дякуємо Богу за дар життя. Хоч попереду ще тривала боротьба, ці діти справляться. Молодці”, – зазначає жінка.

Нагадаємо, 3 січня 2020 року близько 18.00 на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селі Угринів Підгаєцького району в клубі виникла пожежа та пролунав вибух.  

На місце події виїжджали співробітники поліції, рятувальники. Оскільки площа займання була невелика, пожежу вдалося швидко локалізувати. 
Внаслідок вибуху постраждали восьмеро неповнолітніх віком від 12 до 17 років, які в цей час репетирували виступ різдвяного вертепу в клубі.  Їх з опіками 1-2 ступеня доправили у реанімаційне відділення районної лікарні.  Для надання подальшої кваліфікованої  медичної допомоги усіх дітей транспортували до Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні. 

За попередньою версією рятувальників, вибух міг статися через витік газу. Напередодні надзвичайної події газовики проводили газ до сільської ради, яка знаходиться поруч з клубом. 

Читайте також: У Тернополі напередодні Різдва 200 людей отримають святкові подарунки (Наживо)

Exit mobile version