Заступника начальника управління Тернопільської ОДА підозрюють у злочині, що завдав державі мільйон гривень збитків

Майже 1 мільйон гривень збитків завдано державі при будівництві диспетчерської медичної станції. У злочині підозрюють заступника начальника управління Тернопільської ОДА.

За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 367 КК України заступнику начальника одного з управлінь Тернопільської ОДА. За версією слідства посадовець, що відповідав за технічний нагляд під час виконання робіт з будівництва оперативно – диспетчерської служби Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тернопільській області у м. Тернополі та підключення ОДС до телекомунікаційної мережі загального користування, видав акт приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2016 року, з недостовірними відомостями у ньому. У документації йшлося про відповідність спеціалізованого програмного забезпечення вимогам проектної документації, хоча насправді це не відповідало дійсності.

Через неправомірні дії чиновника державі завдано збитків на суму майже 1 млн грн.Триває розслідування, що здійснюють слідчі СУ ГУНП в Тернопільській області. Повідомили у прес-службі Тернопільської обласної прокуратури.

Читайте також: На Тернопільщині судитимуть керівника лісового підприємства

Exit mobile version