Нацгвардійці отримали сертифікати на новозбудовані квартири у Тернополі

У Тернополі військовослужбовці 2 Галицької бригади Національної гвардії України родини нацгвардійців отримали сертифікати на новозбудовані квартири у Тернополі. Документи на житло вручив командувач Національної гвардії України генерал-полковник Микола Балан.

“Командування Національної гвардії України цілеспрямовано системно працює над розв’язанням проблемних питань забезпечення особового складу житлом. Всі ми добре знаємо, яке важливе значення має для кожного військовослужбовця надійний тил, міцна родина, затишний дім, де чекають рідні та близькі люди.

Це надзвичайно важливо, що ми змогли надати житло тим людям, які служать всій країні. Я впевнений, що з роками кількість квартир, які отримають військовослужбовці будуть зростати. Першочергово ми вибирали тих, хто зазнав поранень та сім’ї полеглих солдат. Саме вони, як на мене, потребують житла найбільше“, – зазначив Микола Балан.

У будинку встановлено енергоощадні технології. Кожне помешкання має систему індивідуального опалення та сучасні енергоощадні вікна. Для контролю за витратами на опалення, водопостачання та електрику квартири обладнано електронними лічильниками.

Exit mobile version