“Тернопільська облрада сприятиме розвитку “Пласту” та збільшує його фінансування”, – Михайло Головко (Відео)

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко побував у селі Скоморохи на Тернопільщині. Тут, в приміщенні колишнього дитсадка, облаштовують обласний пластовий вишкільний центр, розрахований на 50 дітей. У центрі проводитимуть таборування, пластові вишколи, тренінги та навчання для пластунів зі всієї області.

Разом із архієпископом Тернопільським і Кременецьким Нестором, керівником комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний пластовий вишкільний центр» Оксаною Шмайдей та працівниками центру оглянули приміщення, де наразі тривають ремонтні роботи, й обговорили нагальні проблеми.

“Хоча приміщення належить громаді, а не обласній раді, ми будемо шукати шляхи співфінансування, задля якісного проведення ремонтних робіт у якнайшвидші терміни.

Тернопільська обласна рада має програму підтримки пластового руху. «Тернопільський обласний пластовий вишкільний центр» – установа, яка перебуває на утриманні обласної ради. На наступний рік ми збільшимо розмір фінансування. У майбутньому обласна рада також буде всіляко підтримуватиме пластунів на Тернопільщині!”, – каже Михайло Головко.
Exit mobile version