Підтримка аграріїв та тісна співпраця – запорука розвитку економіки краю , – голова Тернопільської облради Михайло Головко (Відео)

Підтримка бюджетоформуючих господарств Тернопільщини – один із ключових факторів на шляху до благополуччя та процвітання краю. Одним із таких є аграрне підприємстто “Агропродсервіс” у селі Настасів Тернопільського району. Під час робочої поїздки голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко зазначив, розвиток економіки неможлиий без конструктивного діалогу та тісної співпраці держави, представників місцевої влади, підприємців та фермерів.

“Такі підприємства, як “Агропродсервіс” у селі Настасів, вкладають в область, створюють робочі місця, сплачують податки. Це взірцеві підприємства. Таких в області нам потрібно мати якогомога більше. Ми вітаємо такі господарства, таких бізнесменів, як ведуть правильно свою діяльність, сплачують податки. А зі сторони обласної ради ми забезпечемо тісну співпрацю, готові підтримувати наших фермерів, сьогодні вже розглядаємо ряд відповідних програм. Політика кредитування сьогодні має бути на державному рівні”, – зазначає голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

На важливості співпраці між органами влади та господарниками наголосив й генеральний директор компанії “Агропродсервіс”, народний депутат України Іван Чайківський.

“Потрібно, щоби всі абсолютно – і обласна рада, і обласна адміністрація, і народні депутати, щоб всі працювали як єдиний механізм. Тільки за таких умов наші люди матимуть можливість отримати зиск. Вони будуть задоволені і щасливі, тому що тільки в єдності можна чогось досягти, розвивати економіку краю”, – додає Іван Чайківський.
Exit mobile version