“Сам удома-2” або як хлопці з Тернопільщини кіно знімали (Відео)

Хлопці з села Винятинці, що на Тернопільщині, миттєво стали зірками Інтернету. Чотири герої, кілька локацій, вдало підібрані слова і короткометражний фільм, тривалістю 4 з половиною хвилини, принесли братам Павлу та Володимиру Мандзюкам і 8-річному Назарчику Ковальчуку справжній успіх та любов глядачів. Кажуть, на такий результат від 5-ти годинної роботи навіть не сподівалися. “Сам удома-2” на сільський лад за кілька днів переглянули, вподобали та поширили тисячі людей.

“Задум відзняти фільм виник ще минулого року, та втілили у реалість тільки тепер. Довго чекали, коли ж випаде сніг. Зйомки намагалися закінчити швидко, доки він не розтанув. 5 годин і маємо результат. Слова та локації, обговорені заздалегідь, інколи змінювалися вже під час зйомок. Так би мовити, експромнт. Результатом задоволені, хоча й не сподівалися, що він буде аж таким”, – розповідає один з авторів, а за сумісництвом оператор, Павло Мандзюк.

Наймолодшому актору Назару Ковальчуку – 8 років. Перші кадри відзняли після його повернення зі школи. Незважаючи на втому, хлопчик виконав свою роль бездоганно і з величезним задоволенням. Щоправда, деякі кадри вдавалися не з першого разу. Мама школяра фільм, звичайно, бачила. Приємно вражена та щаслива від того, що у неї зростає такий син, який у родині один.

“Бачила фільм, мені дуже сподобалося. Розумію, що Назарчик у мене творча дитина.

Телефонували і родичі, і знайомі – робота дітей сподобалася всім, всі чекають на наступні такі ролики. Телефонували і зі школи, також приємно вражені.

Я тільки за те, щоб моя дитина займалася чимось корисним, тим, що приносить людям задоволення і йому, у першу чергу також. Підтримуватиму його у цьому напрямку. Я пишаюся сином, моя гордість”, – каже мама Назарчика Зоряна Ковальчук.

“Сам удома-2” – не єдина робота молодих талантів. В подальшому молоді люди планують відзняти фільм до Нового року, а також “Сам удома-3”. Тож побажаємо юним зіркам успіхів у їхніх задумах.

Exit mobile version