Розшук припинено: зниклого у Тернополі 21-річного Юрія Зайкова знайшли мертвим

Фото: Національна поліція

21-річного жителя Волочиська Юрія Зайкова, якого розшукували правоохоронці, знайшли мертвим. Останнім часом хлопець проживав та працював в Тернополі. З 10 грудня перестав виходити на зв’язок з рідними. Вчора, 13 грудня, його розшукали. Сумну новину про смерть молодика повідомила директорка інституту міжнародних відносин ім. Б. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету Ірина Іващук.

“З великим болем і сумом ми отримали цю гірку звістку, яка сколихнула інститут. Пішов з життя наш студент, надзвичайно добрий, життєлюб і невичерпний оптиміст Зайков Юрій. Юра навчався на четвертому курсі спеціальності “Готельно-ресторанна справа”…. Ми до останньої хвилини вірили, що його пошуки закінчаться доброю новиною… На жаль…

“Коли дивлюся на це фото, то хочеться не просто плакати, а кричати! Бо жити б йому! Закохуватися! Закінчити навчання! Працювати! Реалізовувати мрії! Жити!!! Нехай світлою буде твоя дорога, хлопчику…. А душа знайде спокій…”, – йдеться у дописі пані Ірини.

Інформацію про смерть Юрія Зайкова у поліції підтвердили. Попередньо, хлопець вчинив самогубство. Деталі трагедії встановлюють слідчі.

Читайте також: Розшук припинено: Михайла Ящика, який пропав з лікарні Тернополя ще 9 листопада, знайшли

Exit mobile version