Прогноз погоди на Тернопільщині на вихідні

Фото: мережа Інтернет

Прогноз погоди синоптики Тернопільщини попереджають жителів краю про погіршення погодніх умов. На дорогах прогнозують ожеледицю, температура повітря вдень буде плюсовою, вночі ж знижуватиметься до -3 градусів морозу. Погіршить становище дощ, який падатиме на вихідних.

11 грудня:

Область: Хмарно. Вночі помірний, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці на  дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с, вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 4º тепла, вдень 1 – 6º тепла.

Місто: Хмарно. Вночі помірний, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці на  дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний,   7 – 12 м/с,  вдень  пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 0 – 2º тепла, вдень 3 – 5º тепла.

12 грудня: Хмарно. Вночі помірний, вдень невеликий дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби від 3º морозу до 2º тепла.

13 грудня: Хмарно. Часом опади. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла,вдень 0 – 5о тепла.

14 грудня: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с.  Температура від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0 – 5° тепла.

15 грудня: Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5 – 10 м/с.  Температура від 4° морозу до 1° тепла, вдень 0 – 5° тепла.

Exit mobile version