З нагоди Дня Збройних сил України у Тернополі відбулася поминальна панахида та покладання квітів (Відео)

З нагоди Дня Збройних сил України на Микулинецькому цвинтарі у Тернополі відбулася поминальна панахида та покладання квітів до могил загиблих учасників антитерористичної операції. Священнослужителі відправили панахиду за спокій душі загиблих героїв України. Спільну поминальну молитву провели матері та родичі загиблих, військовослужбовці, пересічні тернополяни, посадовці та представники місцевої влади.

“Сьогодні ми відзначаємо одне з найголовніших свят Незалежної України – річницю з дня створення Збройних сил України. Як казав Великий Патріарх Любомир Гузар: «Наші воїни, що стоять на Донбасі, боронять не виключно себе. Вони захищають усіх нас. Західна Європа не зовсім це розуміє, але український воїн боронить не тільки Україну, він боронить всю Європу».

Вклоняємося усім, хто врятував демократичний світ від московської орди! Віримо, що пам’ятники загиблим українським Героям будуть стояти не лише в України. Бажаю всім Захисникам миру після перемоги над ворогом, лицарського здоров’я та Благополуччя родинам!Слава Україні! Героям Слава!Нехай загиблі Герої спочивають у Царстві Небесному”, – зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал.

Читайте також: В Тернополі у День Гідності та Свободи вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні (Відео)

Exit mobile version