Масштабна ДТП біля Тернополя: серед постраждалих – вагітна, одна людина загинула (Наживо)

Поблизу Тернополя у масштабній ДТП зіткнулися чотири автомобілі – три легкові та вантажівка. Одна людина загинула – 29-річний чоловік. Серед постраждалих – вагітна жінка. Людей з різними тілесними ушкодженнями госпіталізували. На місці аварії перебуває кореспондент “Файного міста”. Трансляція НАЖИВО.

За попередньою інформацією, водій автомобіля  PEUGEOT не дотримався безпечної дистанції та врізався в автоTOYOTA, водійка якого намагалася здійснити  маневр повороту з головної на другорядну дорогу. Від удару транспорт виїхав на зустрічну смугу. В цей час там проїжджала вантажівка DAF. Кермувальник намагаючись оминути перешкоду, зіткнувся з ще одним транспортним засобом SKODA та з’їхав в кювет. 

Нагадаємо, ДТП трапилася сьогодні зранку неподалік Тернополя, у напрямку села Чернихівці Збаразького району. Не розминулися автомобіль марки Skoda Fabia, мікроавтобус, ще один легковик та вантажний автомобіль. За попередньою інформацію, на момент зіткнення у Skoda перебували вагітна жінка та чоловік за кермом, водій загинув.

Читайте також: У Тернополі на дамбі зіткнулися Porsche та Nissan 

Exit mobile version