Смертельна ДТП на Кременеччині: від удару автівки перетворилися у купу металобрухту (Фото)

Фото: Національна поліція

Розтрощені вщент автомобілі, травмовані молоді люди та смерть водія – наслідки ДТП у Кременецькому районі. Аварія трапилася 30 листопада близько 21:00 години. На автодорозі Почаїв-Зборів, біля села Лосятин, не розминулися AUDI та MERCEDES Sprinter. 

За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в мікроавтобус. В результаті удару від передньої частини AUDI нічого не залишилося. Рятувальникам довелося вивільняти людей з металевої пастки. 

“Для водія AUDI ДТП завершилася летально. Чоловік, 1994 року народження, помер дорогою до лікарні. Його трьох пасажирів – молодих людей віком 18-19 років госпіталізували до лікарні з ушкодженнями різного ступеня тяжкості. На місці отримав меддопомогу і дев’ятнадцятирічний кермувальник з MERCEDES Sprinter, а його двох двадцятирічних пасажирів також госпіталізували”, – повідомляють у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

З якою швидкістю рухався легковий транспорт встановить слідство. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.

Читайте також: ДТП на Тернопільщині: водій іномарки наїхав на пішохода та лобове зіткнення двох авто

Exit mobile version