Помер начальник управління Тернопільської міськради Володимир Мединський

Сьогодні, 26 листопада, помер начальник управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради Володимир Мединський. Про смерть посадовця у мережі Фейсбук повідомив Максим Мариновський.

“Щиро співчуваємо рідним та близьким. Передчасно обірвалося життя друга нашої родини Володимира Володимировича Мединського! Спочивайте з Богом. Земля пухом”,- ідеться у повідомленні.

Довідка: Володимир Володимирович Мединський народився 16 січня 1959 року в м. Тернополі. В 1976 році закінчив загальноосвітню школу №13 в м. Тернополі. Працював на ВО “Ватра”. З 1977 по 1979 роки служба в збройних силах.

З 1981 року навчався в Тернопільському фінансово-економічному інституті, який закінчив у 1986 році та отримав вищу освіту за спеціальністю “бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності” із кваліфікацією “економіст”.

З 1986 по 1991 роки працював на посаді старшого економіста фінансового відділу Тернопільської міської ради. З 1991 по 2006 роки працював на посаді начальника управління ДПІ м. Тернополя. З 2006 по 2008 роки працював на посаді начальника управління ДПІ у Тернопільській області. З 2008 по 2010 роки працював на посаді заступника начальника Підволочиської ДПІ.

З січня 2011 року працював на посаді начальника управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради.

Редакція “Файного міста” висловлює щирі співчуття рідним та близьким Володимира Мединського. Вічна пам’ять.

Читайте також: “Говорив, що не доїде, що помре”: дружина Ігоря Цепенюка розповіла про обставини смерті чоловіка 

Exit mobile version