Від ускладнень Covid-19 помер президент тернопільського Ротарі клубу Ігор Цепенюк

24 листопада внаслідок ускладнень від COVID-19 перестало битися серце Ігоря Цепенюка. Чоловік був одним із засновників та президентом ГО “Ротарі клуб Тернополя”. Про його смерть на свої сторінці у соцмережі Фейсбук повідомила “6 резервна сотня ДУКПС-Тернопілля”.

“Відійшов у вічність побратим, підприємець, волонтер, добра і світла людина Ігор Цепенюк. Його жага до перемоги та жага допомагати тим, хто цього потребує, була дуже сильною. Все, що задумав, все реалізовував. Один з небагатьох, хто за 7 років війни не втомився допомагати добровольцям, один з небагатьох, хто виступав меценатом у вихованні майбутнього молодого покоління. Молимося за його душу, приносимо співчуття рідним”, – йдеться у повідомленні.

Про сумну звістку також написала на своїй сторінці у соцмережі волонтерка Вікторія Лень.

“Ігор Цепенюк, я не можу повірити, не хочу навіть вкласти в голову, що Вас нема. Не хочу …. не хочу…. чому??  Ігоре, ми стільки зробили для хлопців, як тепер ми без вас? Боженько, чому забираєш найкращих???? Спочивай з миром наш друже, ви були неймовірним другом, патріотом та людиною з великої букви”, – написала Вікторія Лень.

Читайте також: У Тернополі помер знаний священник о. Василь Сподар

Exit mobile version