Медичному центру «Віасан» присвоєно нагороду «Вибір споживача 2020»

Фото: Віасан

Медичному центру «Віасан» присвоєно нагороду «Вибір споживача 2020». Номінація демонструє клієнтам та партнерам, що послуги підприємства є надійними, якісними та пріоритетними для вибору.

Медичний центр «ВІАСАН» – це універсальний лікувально-діагностичний заклад, який надає медичну допомогу якісно-нового рівня за доступними цінами. Клініка об’єднала спеціалістів найвищого рівня у єдину професійну команду, мета якої – надати кваліфіковану медичну допомогу кожному пацієнту. Консультативний прийом ведуть лікарі вищої категорії, кандидати і доктори медичних наук, професори.

Особливістю закладу і, водночас, його сильною стороною є постійне впровадження та використання новітніх технологій. «ВІАСАН» оснащений обладнанням експертного класу, яке дозволяє максимально точно діагностувати стан Вашого здоров’я, адже якісна діагностика – запорука успішного лікування.

Довідка: «Всеукраїнський галузево-аналітичний центр» спираючись на прийнятий законопроект 15 травня 2018 року № 6141 “Про сприяння залученню іноземних інвестицій” та в підтримку ЗУ “Про стимулювання розвитку регіонів”, а також ЗУ “Про стимулювання інвестиційної діяльності у пріоритетних галузях економіки з метою створення нових робочих місць” проводить номінації та відзначення кращих компаній і установ України.

Номінації направлені на формування бази перевірених та готових для реалізації інвестиційних проектів, а також кращих національних товаровиробників, лідерів галузі та інших перевірених компаній.

При цьому компанія може стати номінантом на отримання відзнак «Компанія Року» або «Вибір Споживача». Присвоєння відзнаки – це підтвердження досягнень компанії при веденні бізнесу, її першості та лідерства у галузі. Вказанні номінації є підставою для вибору компанії при співробітництві, залученні інвестицій, а також служать додатковими перевагами при участі на виставках та тендерах, маркетинговим інструментом як знак якості та надійності.

Читайте також: Лікування вузлів щитоподібної залози – думка експертів медичного центру «Віасан» (Відео)

Exit mobile version