На Тернопільщині чоловік звернувся у поліцію, аби якнайшвидше допомогти вагітній дружині (Відео)

На Тернопільщини жителька села Струсів різко відчула недомагання та повідомила про це чоловіка. Жінка – вагітна, тож майбутній батько вирішив не зволікати і разом з дружиною вирушили до медичного закладу. Аби якомога швидше доїхати до лікарні, чоловік зателефонував у поліцію та попросив допомоги у патрульних. Тернопільські правоохоронці радо відгукнулися на прохання додзвонювача та здійснили супровід його автомобіля до пологового будинку.

“20 листопада близько 18-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення від стурбованого чоловіка. Він повідомив про те, що рухається автомобілем із с. Струсів, Тернопільської област та додав, що в салоні автівки перебуває вагітна дружина, яка себе погано почуває, і просить допомоги патрульних, щоб не трапилося непоправного. З урахуванням ситуації крайньої необхідності, інспектори забезпечили безпеку дорожнього руху та безперешкодний проїзд автомобіля із вагітною жінкою до перинатального центру для надання кваліфікованої допомоги”, – повідомили у Патрульній поліції Тернопільської області.

Читайте також: Бути вагітною під час карантину: тернополянка розповіла, як зекономити 15 000 гривень та поділилася секретами щасливого материнства

Exit mobile version