Правоохоронці нагадують тернополянам про карантин та штраф за відсутність маски

Фото: сайт Інформатор

Поліцейські Тернопільщини й надалі впродовж вихідних посилено контролюватимуть за дотриманням карантинних обмежень. Правоохоронці перевіряють суб’єкти господарювання, а також стежать за тим, як дотримуються краяни карантину. Порушникам доведеться сплатити штраф. Повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

“Правоохоронці нагадують жителям області, що з 21 листопада за неносіння захисної маски передбачена адмінвідповідальність. Президент України підписав закон, який вводить штрафи за відмову носити медичну маску або респіратор в громадських місцях. Суми штрафів становитимуть від 170 до 250 грн. Зусилля правоохоронців, у першу чергу, будуть спрямовані на профілактичну та роз’яснювальну роботу щодо дотримання карантинних обмежень. У випадку, якщо буде ігнорування законних вимог, до порушників застосовуватимуть заходи реагування та складатимуть адмінпротоколи”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські звертаються до жителів області не забувати про безпеку, носити засоби індивідуального захисту та дотримуватися соціального дистанціювання.

Читайте також: Відзавтра українців штрафуватимуть за відсутність маски та її неправильне носіння

Exit mobile version