“Прохання вмирати вдома, синіючи”: український лікар-анестезіолог звернувся до “ковідних атеїстів” (Відео)

Фото: мережа Інтернет

В Україні різко зростає кількість хворих на коронавірус – перетнули позначку у 13 тисяч нових хворих за добу. Проте й надалі залишаються люди, які не вірять в існування захворювання та гостро сприймають статистику, надану штабами для боротьби з Covid-19. Змусити людей дотримуватися умов карантину не допомагають й численні звернення медиків. Відтак, один із лікарів порадив пацієнтам, які не вірять у існування коронавірусу, піти волонтерами у медичні установи та не звертатися у разі чого по допомогу до медиків.

Пацієнтів, які не вірять у коронавірус, лікарі просять не звертатися до них по допомогу та помирати вдома. З такою пропозицією звернувся до “ковідних атеїстів” лікар-анестезіолог, професор Сергій Дубров в Telegram-каналі “Коронавірус_інфо”. Медик запропонував таким людям працювати волонтерами у відділення інтенсивної терапії, прибирати у палатах, перестилати білизну пацієнтам, мити підлогу, допомогати у реанімаціях, що дозволить швидко “вивітрити ковідний атеїзм”.

“Думаю, добу або кілька годин в реанімації з пацієнтами COVID-19, з переповненими реанімаціями, вистачить… “ковідний атеїзм” мине дуже швидко. Велике прохання для “атеїстів ковіду”, напевно, не звертатися за допомогою до медичного персоналу, а просто помирати вдома, синіючи”, — сказав Сергій Дубров.

Читайте також: Українські медики розповіли на камеру, що відбувається у реанімації, де рятують хворих на Covid-19 (Відео)

Exit mobile version