Смертельна ДТП на Будного у Тернополі – загинув пішохід

Аварія з летальним наслідком трапилася у Тернополі близько 18:00 години на вулиці Будного. Про ДТП у поліцію повідомив водій AUDI Q7, під колесами якого, власне, і загинула людина. Чоловік зазначив, що збив пішохода, який рухався дорогою поза межами пішохідного переходу. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та бригада швидкої. Проте медики констатували лише смерть потерпілого. 

Загиблий – житель с. Петриків Тернопільського району, 1941 року народження. За попередньою інформацією, він переходив проїзну частину справа-наліво відносно руху і в недозволеному місці.

Зазначимо, що це не єдина аварія за добу за участі пішоходів. Так, 18 листопада о 16:49 у поліцію надійшло повідомлення від лікаря екстреної медичної допомоги. На вулиці Збаразька під колесами авто опинилася тридцятиоднорічна жінка. Водій CHEVROLET EPICA на нерегульованому пішохідному переході збив пішохода. Потерпілу з забоями та травмами доправили до лікарні, але не госпіталізовували. 

Опинився під колесами RENAULT LAGUNA того вечора й житель одного з Тернопільських районів. Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вийшов на проїжджу частину дороги і як результат – потрапив під колеса іномарки. Аварія трапилася на вулиці Об’їзна. Чоловіка госпіталізували в травматологічне відділення. 

Читайте також: На Тернопільщині жорстоко вбили 39-річну жінку, а тіло викинули на узбіччя дороги 

Exit mobile version