“Чорна п’ятниця” у “LARGO”: придбайте якісну побутову техніку зі знижкою до 70%

Шалені знижки у “LARGO”. Магазин побутової техніки пропонує покупцям влаштувати собі та друзям справжню “чорну п’ятницю”. Адже якісну надійну техніку найновішої моделі можна придбати зі 70% знижкою. Тотальний розпродаж товарів популярних брендів та виробників у магазині триватиме тиждень – з 23 по 30 листопада. Не програвте можливість, яка випадає раз на рік.

“Чорна п’ятниця” не єдина пропозиція від LARGO. Для постійних клієнтів діють знижки. Оформити бонусну картку можна при покупці товару у будь-якому з магазинів цієї мережі. На 10% дешевше обійдеться товар й студентам. Для цього достатньо надати документ, виданий освітнім закладом.

Не витрачайте свій час та сили на відвідування безліч магазинів. У магазині “LARGO” представлений широкий асортимент побутової техніки для дому та офісу – телевізори, планшети, ноутбуки та смартфони, холодильники та мікрохвильові печі, фотоапарати. Мережа крамниць співпрацює з відомими компаніями та світовими брендами.

Якщо ж ви маєте особливе побажання та хочете замовити товар, який обрали заздалегідь деінде – жодних проблем. Продавець-консультант занотує всі Ваші побажання і у найкоротший термін замовлення буде виконане. Зауважимо, що ціни приємно здивують.

Завітайте у магазин “LARGO” та оберіть надійну техніку, яка потрібна саме Вам. Виставковий зал розташований за адресою: м. Тернопіль, вулиця Князя Острозького, 14 та м. Тернопіль, вулиця Генерала Мирона Тарнавського, 32.

Exit mobile version