У Тернополі власниця бару сплатить понад 15 тисяч гривень штрафу

Фото: сайт Інформатор

У Тернополі власниця бару сплатить 17 тисяч гривень штрафу. Таке рішення прийняв Тернопільський міськрайонний суд. Жінка порушила умови дотримання карантинних вимог.

 Не звертаючи увагу на попередження поліцейських, власниця бару дозволяла роботу належного їй закладу  громадського харчування після 22 години. На жінку було складено два адміністративні протоколи, які суд об’єднав в одне провадження і наприкінці жовтня виніс постанову про притягнення до адміністративної відповідальності. 

Нагадаємо, поліцейські спільно з представниками органів місцевого самоврядування, держпродспоживслужби та інших контролюючих органів продовжують стежити за виконанням встановлених  обмежень суб’єктами господарювання  в умовах адаптивного карантину. Відповідно до пункту 11 підпункт 5 Постанови Кабміну №641 заборонена робота після 22-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос. 

Читайте також: “Немає чого без потреби ходити”, – тернополяни про запровадження карантину вихідного дня (Відео)

Exit mobile version