Суд у справі жорстокого вбивства тернополянки: яке покарання понесе Андрій Горбатюк? (Наживо)

Фото: студія "Файне місто"

Тернопільський міськрайонний суд розглядає справу у жорстокому вбивстві 27-річної тернополянки Тетяни Подвашецької. Обвинувачений – Андрій Горбатюк. Злочин скоєно минулого року. Чоловік намагався втекти, проте його затримали у Львові. Свою провину не визнає або визнає частково. Прокурор просив суд призначити підсудному покарання у вигляді 15 років позбавлення волі, рідні загиблої – довічного ув’язнення.

Зазначимо, що на сьогоднішньому засіданні обвинувачений Андрій Горбатюк перебуває у залі суду. Минулого разу участь у засіданні суду він взяв в онлайн-режимі.

Трансляція НАЖИВО. Переглянути відео ви можете також на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

Нагадаємо, 6 квітня на вулиці Курбаса, 9 у власному помешканні вбили 27-річну тату-майстриню Тетяну Підвашецьку. Під підозрою опинився тоді ще 25-річний Андрій Горбатюк.

 Відомо, молодик прийшов до давньої знайомої, аби завершити раніше набите тату. Вони зустрілися в помешканні майстрині. Коли Тетяна Подвашецька почала повчати клієнта, як “правильно жити”, він розізлився та схопив ніж. Суперечка переросла у вбивство.Судово-медичний експерт зафіксував на тілі потерпілої понад п’ятдесят колото-ріжучих ран.  Згодом експерти підтвердили, що жінка померла в результаті масивної втрати крові.

Андрій Горбатюк намагався втекти, проте його затримали у Львові. Міру запобіжного заходу Андрію Горбатюку обирали в міськрайонному суді 18 квітня.

Читайте також: Суд над Андрієм Горбатюком, обвинуваченим у вбивстві тернопільської тату-майстрині (Наживо)

Тетяна Подвашецька
Exit mobile version