Незряча тернополянка Олена Єднак виготовляє на замовлення смачні та якісні солодощі

Ось уже впродовж кількох років тернополянка Олена Єднак випікає якісні та смачні смаколики. Торти, пляцки, тістечка – усе до снаги молодій жінці. Навіть подумати про те, що робить вона це нічого не бабачи, неможливо. Жінка втратила зір багато років тому. Проте, як і раніше, вона активна, весела, цілеспрямована, має багато планів та мрій.

Олена Єднак розповідає, на кулінарну справу її надихнуло бажання споживати продукти, які не шкодитимуть організму ні дорослих, ні тим паче дітей. Починала з найпростіших рецептів.

“Готую випічку вже кілька років. На смачне хобі мене наштовхнула телепередача, у якій розповідалося про шкоду трансжирів. Ці шкідливі речовини містяться в багатьох продуктах, при приготуванні яких виробники економлять: використовують маргарин, спред, гідрогенізовані жири. Я вирішила, що мої рідні та знайомі мають споживати якісні солодощі, без шкоди для здоров’я”, – розповідає Олена.

За складні рецепти тернополянка спочатку не бралася. Починала з малого. Каже, спочатку треба було призвичаїтися до техніки, та завдяки підтримці всі нюанси, які виникали при роботі, вирішили. Першим, хто дегустує випічку, є чоловік.

“Як кожна господиня, починала з опанування найпростіших рецептів. Мені їх повідала свекруха. Згодом перейшла до тих, які потребували більше зусиль та майстерності. Навики “відточувала” завдяки відеоурокам в Інтернеті. З кожним днем моя колекція рецептів особливих смаколиків зросталаОдного разу навіть спробувала приготувати морозиво. Його смак був надзвичайним. Навіть не варто порівнювати з тим, що продають у магазині”, — додає тернополянка.

Олена Єднак любить життя, величезним задоволенням для неї є приносити радість іншим людям. На досягнутому зупинятися не збирається. Мріє розпочати власну справу – відкрити маленьку кав’ярню чи кондитерську. У цьому закладі тернополянка хоче готувати не лише корисні солодощі, а й вегетаріанські смаколики, бо вже зараз має у цій справі чимало досвіду.

“Тепер я печу випічку не лише для своїх рідних, а й на замовлення. Моє захоплення приносить більше моральне, ніж матеріальне задоволення. Через випічку я дарую людям частинку себе і своєї любові. Мрію перетворити хобі на справу життя і потребую вашої допомоги в цьому. Буду вдячна, якщо ви порекомендуєте мене і мою випічку, або самі скуштуєте мої смаколики. Випікаю кекси, пироги та різноманітне печиво. Все тільки натуральне, в разі потреби виконую вегетаріанські замовлення. На жаль, я не взмозі гарно прикрасити свої вироби, але гарантую мега смак та якість. Також я не роблю особистоі доставки”, – каже жінка.

Якщо ви хочете допомогти чи підтримати Олену, звертайтеся за номер телефону – 097-44-340-80.

Читайте також: “У мене немає орденів – боровся за волю України”: свідчення повстанця ОУН-УПА Михайла Дармопука з Тернопільщини

Фото: Олена Єднак

Exit mobile version